En gång är ingen gång

| | , ,

Lästid: 2 minuter

Hoppsan. Två dagar på rad. Är det en trend månne?

Vi kanske inte ska dra för stora växlar på det här ännu. Vi kanske ska låta det komma av sig själv. Jag vet ju att jag gillar att skriva och jag vet ju att det har kommit en del sånna här ofrivilliga pauser tidigare. Sen har man kommit igång. Så som sagt. Vi kanske ska avvakta en liten stund och se.

Förutom en liten paus i bloggandet har jag inte så mycket att gnälla på just nu. Bortsett en retsam hosta och en iPhone som valt att balla ur. Om man dessutom har Tre som operatör och telefonleverantör är det mobila livet inte det enklaste. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om de gånger jag haft strul med Tre eller varit måttligt imponerad av dem. Men jag struntar i det. Jag kommer nöja mig med att promenera in till Telia och fråga vad det kommer kosta mig att få dem som operatör.

Eller är det same same but different?

Bayern München gjorde precis 1-0 mot Manchester City. De har inte bara snygga tröjor tyskarna. De kan faktiskt lira boll också.

Har jag sagt hur nöjd jag är över att ha bytt jobb?

Ja jag tänkte väl det.

Har ni hört Johnny Gioeli? Inte? Ta en titt på klippet nedan. Dra och bada vilken pipa killen har. Normalt sätt så tycker jag att jag har rätt bra koll när det kommer till hårdrock men den här killen har jag missat.

Shame on me!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wKMP81DVLLk&hd=1]
Axel Rudi Pell – Hallelujah

Föregående

Det är så dags nu

När det väntade kommer oväntat

Nästa