En dag i taget

| |

20130603-203005.jpg

Hundra gånger har jag skapat ett nytt inlägg. Lika många gånger har jag tagit bort. Det är en märklig känsla som är svår att förklara. Jag saknar mitt andningshål mot omvärlden men när jag väl ska ta några andetag kvävs jag.

Det där lät skitnödigt, jag vet, men det är ungefär så jag känner.

Just nu tänker jag att appen till iPhone kanske gör det lättare. Definitivt mer lättillgängligt. Om man tar ett inlägg i taget så kanske det fungerar.

Dagens grej är montering av parabol. Inte för att det behövs just nu men till hösten drar ju Premier League igång igen. Bäst att vara förberedd. När man dessutom fick alla kanaler för 260 riksdaler var det inget att tveka på.

Jo, ALLA kanaler.

Sverige mot Makedonien på fyran i väntan på Men in black 3. Det är trots allt måndag.

Alarmet står på 05:17 som vanligt nu för tiden. Kan vara en förklaring till tröttheten som sätter in runt nio på kvällen.

Imorgon är det mer snack och planering inför framtiden och framtida arbetsuppgifter. För tillfället är det mest bara för mycket att göra och aningen rörigt. Bokstavligt talat.

Årets upplaga av Sweden Rock Festival blir den tredje på rad som jag missar. Funderar starkt på att inte låta det bli fyra.

Föregående

Oddevold vs. Carlstad United i bilder

Även en blind höna…

Nästa