| |

Efter måndag kommer tisdag. Ja det är helt riktigt.

Okej det är tisdag igen. Men det känns bra. Ska försöka få gjort en hel del som inte blir gjort annars. Ni vet grejer som inte är superviktiga men som ändå måste göras. De där grejerna som släpar efter en hela tiden och ligger och gnager. Det ska nog Tomas göra idag. En del av det i alla fall.

Lyckades med ett och ett halvt avsnitt av Forbrydelsen igår. Jag stör mig lite på när man somnar mitt i sådär. Flytet försvinner när man inte får sätta punkt.

Morgonpromenaderna är inte bara bra för det där lilla extra godiset som sitter på magen. Man hinner även fundera en hel del. Idag kom jag tillexempel på att jag måste nog lära mig att andas ibland. Stanna upp och räkna till tio. Jag har en tendens att bli lite impulsiv. Det är alltid lätt att vara efterklok och i morse var jag det. Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig så idag ska jag rätt till mitt aningens förhastade beslut igår.

Ingen skada skedd alltså.

Dio Remembrance Week fortsätter. Jag kan rekommendera Rocknytts playlist på Spotify. Den täcker i princip allt som går att hitta på just Spotify med Dio.

Rocknytt – R.I.P Ronnie James Dio

Dagens första kaffekopp är avverkad. Då är det bara att köra igång då.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bPtUbI4uvow]
Dio – Don’t Talk To Strangers

Similar Posts