Ducka Karlstad för nu kommer vi!

| |

Lästid: 2 minuter

Det gick sådär igår för soffan. 19 poäng tror jag vi skrapade ihop. Dom som vann? Egentligen borde jag väl inte bassunera ut det här men vinnande laget skrapade ihop 52 pinnar. Lite imponerad är jag.

Idag styrs då kosan norrut mot Karlstad. Färjestad vs. Frölunda ska bevittnas i Löfbergs lila arena. Eller LLA som man tydligen säger lokalt i Karlstad. Dagen till ära har jag tagit ut ”stoppningen” på ullrocken så vi får väl hoppas på den där berömda solen de ska ha däruppe.

Matchen då? Om vi spelar precis lika bra som vi gjorde mot Linköping i torsdags så har vi en riktigt bra chans. Vi måste hindra Färjestad från att komma med fart genom mittzon och inte gå bort oss i offensiven så vi bjuder på snabba omställningar. Klyschor? Ja det bara haglar. Kan vi dessutom hitta ett rakare spel mot mål så kommer det bli en rolig eftermiddag.

Har lite svårt att komma på vad det kan vara med ryggen. I höstas när det var riktigt illa så gjorde det ont långt ner på högersidan. Precis vid sidan vid svanskotan. Nu är det nästan mitt på ryggen det gör ont. På vänster sida. Förstår ingenting. Har i alla fall börjat göra sjukgymnast-övningarna och det känns redan bättre. Tabletter? Nej jag tror ju inte riktigt på sånt där.

Om jag ska vara ärlig så är jag lite orolig för de två nya i Färjestad. Dick Axelsson och Lubos Bartechko. De var tydligen riktigt bra förra matchen. Det blir till att jobba för Pebben och Micke Johansson.

Mitt tips? Nej inga tips. Men en vinst hade varit grymt skönt.

Föregående

And the winner is: Soffan!

Tangenbordet som försvann

Nästa