Det tar sig minsann

| | , , ,

Lästid: 2 minuter

Fredagkväll. Kan den börja bättre än med ett bad? När det dessutom är Batman-skum i så är det svårslaget.

Det händer tydligen rätt mycket inom idrottsvärlden just  nu. Svennis kanske sticker från Notts County imorgon. Leif Boork sågar Bengt-Åke Gustafsson rätt i ansiktet. Och Haris Laitinen är på väg till Assyriska. Jag är vet varken vart jagska börja eller vad jag ska säga. Så jag skiter faktiskt i det.

Imorgon smäller det då. In Flames & c:o på Scandianvium. Lite surt att ha sittplats bara. Ståplats var uppbokat när vi beställde men nu finns det tydligen. Surt. Hur som helst så ska det bli grymt gütt med konsert igen. Lite intressant att se vad orkestrarna som agerar förband har att bjuda på.

Tre sms och ett samtal på tio sekunder. Det måste vara rekord..!?

Om sanningen ska fram så har jag inte så stor koll på det sportsliga längre. Den här hösten har tagit lite musten ur mig. Jag tror minsann jag har tappat intresset. Tragiskt men sant.

Fredagsmys? Ja absolut. Blir nog På spåret till att börja med. Förra veckan klippte jag ju faktiskt en resa på tio poäng. Klappa mig gärna på axeln nästa gång du ser mig och säg grattis.

Ps. Bilden visar 43 dagars mustaschodling. Jag kan ju inte skryta med världens häftigaste skäggväxt direkt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jJP5MqniJZo]
In Flames – Cloud Connected

Föregående

27 minuter sen åker vi hem

Det är tufft med hårdrock!

Nästa