|

Det kommer bli en bra helg det här

Så äntligen är snart veckan slut och helgen tar vid. Förvisso en helg fylld med grejer att göra men det känns ändå mer än okej. Idag ska kosan styras mot Göteborg och det där stora trevliga varuhuset som kallas IKEA. Antingen slutar det med noll kronor på det inte existerande kvittot eller så kommer jag fylla hela bilen med bra-att-ha-saker. Eller vad sägs om tv-bänk, byrå, cd-hyllor och ny säng. Plus allt annat lull-lull som alltid hamnar i korgen när man är på IKEA.

Imorgon ska det jobbas lite. Vi ska testköra det nya plock- och påfyllnadssystemet som förhoppningsvis kommer lösa väldigt många problem för oss.

Om jag inte fått nycklarna till nya lägenheten på lördag kväll så ska jag få dem på söndag. Det ska bli grymt skönt att få komma in i en ny lya. Dels för att det är större och grymt mycket bättre kök. Och naturligtvis för att nytt nästan alltid är roligt. Nu får jag dessutom egen tvättstuga och en terrass på ynka 70 kvadratmeter. Sen har jag ju slängt väldigt mycket av mina gamla prylar och det betyder köpa nytt och det är också ganska roligt.

Gårdagens möte med Kroppskultur dam blev rätt okej till slut. Min första notering i blocket var ”18:39”. Det var klockslaget för när pajkastningen och hönsgården började avta. Helt ärligt. Ska man få något gjort så måste man väl dra åt samma håll? Och att ha personer som sitter och bestämmer bara för sakens skull och att de tycker det är roligt lär väl inte fungera heller. Men att bara se problem med allt tror jag inte fungerar heller. Jag tror det finns ett läge. Gör om, gör rätt. Eller. Kasta ut det gamla och ta in nytt. Min lilla och högst amatörmässiga analys är att Kroppskultur är två föreningar som är i eliten. Det fungerar inte att sköta det med hjälp av bullbak och chokladhjul. Det måste in lite företagstänk i föreningslivet.

Kosan? Det är inget snyggt ord direkt. Jag vet ju vad innebörden av ”att styra kosan” är men vad betyder egentligen ordet?

Jag är lite sugen på att börja läsa sociologi eller beteendevetenskap. Det kanske hade gjort att man fick lite större förståelse för vissa människor.

Eller så ska ska jag inte börja plugga igen.

Men det hade varit intressant.

Jo det är lite att gå mot mina principer att köpa säng på IKEA. Men ibland är det den där plånboken som får bestämma.

Egen tvättstuga = ingen arga-lappen!!

Nästan egen terrass innebär vin på lördag kväll.

Om jag fått nyckeln.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lolM8GeGRQc&feature=related]
In Flames – My Sweat Shadow

Similar Posts