Det känns fint att sitta i hallen igen

| | ,

Jag hittade det trådlösa nätverket i Agnebergshallen. Det är bra. För då kan man ju läsa sportbladet eller blogga lite mellan matcherna.

Första matchen idag, för min del, slutade med ett kryss. Kropps ledde med 24-23 när det återstod en sekund. De hade dessutom kontroll på Hästös Daniel Steen så att han fick in bollen var en gåta. Man skulle kunna beskriva det hela med två ord. Dåligt och besvikelse. Men det är ju fortfarande bara en träningsturnering.

Från att ha varit inhyrd för att enbart göra Kropps matcher blir det nu handboll hela dagen för Tomas. Det känns ju sådär lagom nördigt att bara ha musik och speaker under ett lags matcher. Nu kommer jag inte snacka så mycket under resterande matcher men musik ska de i alla fall få.

Tydligen så tycker inte Liverpool att det gör något att Ola Toivonen lirade med PSV i Europa League i veckan som gick. Nu säger nya uppgifter att vi har lagt ett bud på i runda slängar 108 miljoner. Han ska ses som en bra ersättare för Dirk Kuyt om nu holländaren får för sig att dra till Inter. Ola får gärna komma till oss men håll nu alla tummar ni har för att Kuyt också har röd tröja på sig under säsongen.

Silly Seasons mest galna rykte har landat. Zlatan till Real Madrid. Tillåt mig småle. Det kittlar lite och jag hade stått först i kön av gratulanter om de lyckades med den värvning. Tänk er själva. Real värvar Zlatan och vinner ligan. Och Champions League. Det hade varit hur tufft som helst.

Men mest troligt bara ett helt galet rykte.

Dagens lägenhet. Jag har bestämt mig för att ta den ”dyra” lägenheten på Trädgårdsgatan. En kompis sa igår att jag kommer ångra mig om jag inte nyper den. Han har nog rätt. Så nästa sommar är det Tomas som bjuder på grillkalas på den lilla terrassen.

Hmm. Ja håll gärna tummarna för att jag får den också. Först måste jag ju snacka med hyresvärden.

Tjugo över fyra lirar Kropps nästa match. Mot Tumba. Det kommer bli tufft. Tumba har inlett den här turneringen med att besegra både Lindesberg och Redbergslid. Båda elitserielagen med andra ord.

Gårdagens utflyckt känns sådär om jag ska vara ärlig.

Föregående

Både plus och minus inleder den här helgen

Det är en nöjd Tomas som stämplar ut

Nästa