Det här var ju en intressant torsdag

Just som man trodde att det var på rätt väg. Ja jag trodde verkligen att två dagar med olustkänslor skulle räcka. Men ack så fel jag hade. När jag vaknade i morse levde jag fortfarande på min brors snällhet. Det höll faktiskt i sig en bra bit in på förmiddagen. Det mesta flöt på smärtfritt. I och med att man kanske inte känner sig helt hundra så blir ju stubinen där efter. Och när det sen ska retas lite extra så blir det inte direkt bättre. Några mindre peka-med-hela-handen och sen var det lunch. Eftersom jag glömt maten hemma blev det till att åka just hem och äta i ensamheten. Idag var det väldigt skönt att sitta själv.

Efter lunch fick jag ägna en timme åt att reparera fel. Ett fel som uppstod för att folk gissar. Alltså. Man chansar inte när man är inne och jobbar i ett system med kopplingar till höger och vänster. Upp och ner också för den delen. Vet man inte så frågar man. Där någonstans var den här torsdagen förstörd för Tomas.

Nostalgitorsdag? Ja se den missade jag. Typiskt.

Jag hade väldigt gärna tagit den där promenaden idag. På riktigt.

Varför lägger man bud på en auktion på eBay när det är flera timmar kvar? Är det för mycket konspirationsteori om man tror att det är personer med koppling till säljaren som lägger bud för att trissa upp priset?

En liten del av den här dagen kan räddas. Om, och det är ett väldigt osäkert om, Frölunda lyckas vinna över Linköping ikväll. På bortaplan. Jag börjar bli duktig på det där med ångest i soffan nu. Tack Hammarby, Liverpool och redan nämnda Frölunda för det.

Okej. Det är dags att sluta gnälla. Jag vet att det finns folk som mår betydligt värre än vad jag gör. Och har gjort det ganska länge. Flera år till och med. Men nu handlar det här om mig. Inte någon annan. Och mår man aldrig dåligt så blir man rätt överraskad den dagen man gör det. Och då blir allting så mycket värre. Även om man kanske bara mår lite dåligt. Hur man nu mäter det.

Ska kanske inte prata om att må dåligt heller. Jag är nog mest bara på fruktansvärt dåligt humör.

I 53 minuter till ska mina bästa vänner vara ett mörkt rum, en soffa och….

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=B9_nsXgtD6k]
Devildriver – I Could Care Less

Similar Posts