Det här med att låta smart

| |

Innan man lär sig springa måste man lära sig gå. Jo så kanske det är. Men det går knappast hand i hand med vågar man inte, vinner man inte. Så vart hamnar jag nu? Ska jag våga vinna eller ska jag lära mig gå först?

Jag satsar på släpp sargen och kom in i matchen.

Idag är en hemmadag. VAB kallar vissa det. Jag skulle inte vilja göra det då liten inte är speciellt sjuk. Eller uppträder speciellt sjukt. Hon kräktes igår kväll och då är man per automatik avstängd från dagis i 48 timmar. Nu känns hon relativt pigg och då får pappan agera rundningsmärke istället. Den obligatoriska förmiddagsvilan kommer hon dock inte undan när det är uppstigning halv sex.

För att ta del av veckans låt rekommenderar jag er att lyssna nedan.

Jag måste snart sluta med alla klyschiga ordspråk. Jag är långt från så klok som jag försöker framställa mig.

[youtube=http://youtu.be/144Ob6hlwUc]
Blackpool Republic – Light It Up

Föregående

En ny tideräkning

Dags att plocka fram dammvippan

Nästa