Det haglar ordspråk

| |

Lästid: 1 minut

Jag har alltid sagt att chansar man inte så vinner man inte. Jag har med ålderns vishet även förstått att mottot skynda långsamt kan vara bra att tillämpa ibland och att det finns alltid två sidor av myntet. Det sistnämnda är jag grymt nöjd med att jag verkligen förstått.

Jag ska ge det en dag men sen är det nog dags att smida medans järnet är varmt. För om vi ska vara riktigt ärliga så är det dags för en förändring. Nu handlar det bara om att hitta rätt sätt att göra det på. Det finns några olika sätt och det är väl de tankarna jag brottas med för tillfället. De som vet säger att alla sätt är bra utom de dåliga.

Hur vet man vilka som är kass?

Vad jag är helt säker på är att jag vill.

Eller måste.

Jag röstar på båda två.

Föregående

Ibland vågar man inte – det bara är så

En ny tideräkning

Nästa