Tennis ball on a tennis clay court
| | | |

Hoppla! En tisdag som bjöd på överraskning!

Det börjar bli varmt och jag får väl stryk nu men jag tycker att det kan stoppa här. Okej kanske lite till men inte så mycket. Jag är inte mycket för den där hysteriska värmen. Och ljuskänslig är jag också så solen blir mest bara jobbig i ögonen.

Och nu var det färdigt med gnällandet. För visst ska det bli grymt med en riktigt bra sommar.

Jobbet idag bjöd på lite överraskning. På kvartssamtalet i december bestämdes det att vi skulle ha ett nytt samtal någon gång i maj eller juni. Min tanke var att boka ett möte idag så jag blev aningen förvånad när chefen kom och sa att vi skulle ha mötet idag. Men bra blev det. Och ett intressant samtalsämne dök upp. Jag blev lite ställd men tror att jag hanterade det bra. Om det blir verklighet så vet jag att Tomas är rätt man på rätt plats. Det kan bli en riktigt spännande utmaning.

Robin Söderling slog ut Roger Federer i Franska öppna. Det är stort. Men det är klart att det skulle vara i match tretton det hände. Om inte Söderling får bragdguldet så vet jag inte.

Imorgon blir det Torp en sväng på lunchen. Lamb Of God släpper Hourglass-boxen och den måste införskaffas direkt. Och dessutom ska det köpas ett tennisrack. Jodå. Det ska spelas lite boll imorgon.

På torsdag ska jag försöka ta mig hem. Det känns trögt och inte alls roligt. Inte någonstans.

Efter tidig uppgång idag blir det även tidigt i bingen. Tror minsann jag ska somna till Transporter. Den andra.

Lamb of god – Laid to rest

Similar Posts