Det finns alltid undantag som bekräftar regeln

| | ,

23:30. Igen. Det är verkligen fantastiskt hur tiden har en tendens att gå i runda slängar dubbelt så fort efter att klockan passerat nio. Ena stunden har man all tid i världen och efter fem känslominuter är plötsligt klockan halv tolv. Visst är det märkligt.

Fast det är klart. Just nu betyder det ju att tisdagen är över och det är ju en bra grej. Förvisso så har det varit en riktigt bra tisdag idag. Strax efter lunch friskförklarade jag mig själv och följde med C till Överby för att hitta lite julklappar. Resultatet? Jag hittade en julklapp. Till mig själv. Den kostade dessutom nästan tre tusen. Köpte jag den? De flesta hade nog inte tvekat en sekund på att säga ”klart att Tomas ”kan inte hålla i sina pengar” Sandström köpte den”. Men se där fick ni fel.

Nu finns det absolut inget som talar mot att jag kommer åka ut till Torp senare i veckan och handla. Men ändå. Jag klarade mig idag.

Tisdagen har även innehållit en trevlig fika och uppförande av ett stycke pepparkakshus. Ja vad ska man säga. Väl godkänd i betygskolumnen på den här dagen.

Imorgon ska det som sagt upp och jobbas igen. Åtta dagar kvar innan det blir två veckor semester. Känns bra.

Harcore Superstars nästa singel heter Run to your mama.

Kom ihåg vart ni läste det först.

Föregående

Den som gapar efter mycket…

Blod, svett och krampaktigt jubel

Nästa