|

Det börjar dra ihop sig

Tro det eller ej men idag har varit bästa dagen på väldigt länge. På väldigt länge. Och det är tisdag. Ja det är ju undantagen som bekräftar regeln. Förhoppningsvis kanske det inte bara var ett undantag. Någonstans så unnar jag ju även tisdagen att få vara en hyfsad dag.

Vad är det då som gjort just den här dagen så fantastisk? Om vi tar det i kronologisk ordning så började det ju inte något vidare. Det gör ingen dag nu för tiden då larmet går av strax efter halv fem. Den här dagen inget undantag. Och nu har det varit så mycket jobb även utanför jobbet ett tag så det börjar ta emot ordentligt att kliva upp. Ögonlocken är sjukt tunga.

De första timmarna av dagen bjöd inte på så mycket i överraskningsväg. Först runt klockan tio började det hända grejer. Efter ett samtal med Tre så fick jag klart för mig att min nya telefon skulle komma idag. Min i-phone 4. Mina vänner har sett mig som den störste motståndaren till äpple-telefonen men det var ju faktiskt en sådan jag ville ha från första början. Eller så är det bara en dålig ursäkt.

Telefonen hämtades upp på lunchen och den var fin. Jag tror redan att vi är bästisar. Jag och the i-phone. Men det skulle inte stanna där. Igår ringde jag två samtal till hyresvärden som förfogar över lägenheten jag vill ha. Båda gångerna utan svar och inget samtal tillbaks. I mina ögon inget positivt tecken. När jag ringde idag så trycktes jag bort och då blev jag ännu mer övertygad om att loppet var kört. Det var med andra ord en rätt stor sten som lyftes bort, inte från bröstet, utan från hela skallen när han ringde upp en minut senare och erbjöd mig lägenheten.

Så. Den förste oktober blir det inflytt för Tomas. Igen. Det känns precis hur bra som helst. 70 kvadratmeter lägenhet. Nästan lika stor terrass. Egen tvättstuga och ett riktigt kök. Det kommer bli bra det här. Det kommer bli riktigt bra.

Annars då? Ja men det räcker väl nästan så.

Okej då. Jag börjar bli rätt nervös över morgondagens elitseriepremiär. Jag har suttit och klippt till det sista och tagit tiden ikväll. Nu ska det bara funka med rök och ljus imorgon. Och ljud. Anläggningen i Agnebergshallen är som bekant inte den tuffaste.

Sa jag att det var Sävehof som kommer på besök? De vann elitserien ifjol. Och vann sm-slutspelet. De har dessutom gjort en del grymma värvningar under sommaren. Det är med andra ord inget halvt lag vi ska ta hand om.

Jag ska dock göra mitt bästa och köra ända in i kaklet.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0QkGLQ]
Rammstein – Du Hast

Similar Posts