Det blir en bra lördag.. Igen..

| | , , ,

Lästid: 2 minuter

Lördag och enligt alla tänkbara prognoser så ska det regna idag. Min egenhändigt snickrade prognos säger att det blåser på tok för mycket men något regn ser jag inte till.

Har varit ute och tittat på premiären för Bovall/Hunnebo. Seger mot Lane med klara 4-0 och det såg väl rätt stabilt ut i åtminstonde 60 minuter. Första halvan av andra var det riktigt mycket hönsgård mellan varven. Men vad gjorde det. Lane var inte speciellt mycket bättre och det stod ju redan 3-0. Bror fick utgå med vadskada efter haltimmen spelad. Tråkigt när han blivit kapten och allt.

Idag kom så dagen när C skulle flytta hem. Det blir minst några dagar i alla fall. Självklart förstår jag att han vill hem till sin egen lya. Men det kommer bli tomt. När vi bar upp prylarna till hans lägenhet förstod jag helt plötsligt alla föräldrar som hjälper sina barn att flytta hemifrån. Men jag tror att han är redo att stå på egna ben nu.

I några dagar.

Hade tänkt att ta det hyfsat lugnt i helgen. Jag får nog tänka om. Det blir fika och massa skitsnack ikväll. Rödvinsfika minsann. Är helt säker på att det kommer bli hur trevligt som helst.

Vet inte vad jag ska tycka om gårdagens möte. Jag var inte riktigt beredd men det var kanske bra. Någonstans är det nog kanske bra att bara köra. Släppa liksom. Det kommer ju ända aldrig att hända.

Varför är det alltid mycket lättare att lösa andras problem? Varför kan man inte ha de självklara svaren redo när man behöver dem själv?

En av livets många svåra frågor.

Men nu mår jag bra.

Dags att diska och plocka undan lite. Det är däremot sjukt tråkigt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lolM8GeGRQc&feature=related]
In Flames – My Sweet Shadow
Föregående

Blandade känslor

Pest eller kolera..?

Nästa