Det berömda hamsterhjulet

| |

Vet ni. Jag har hamnat i juni redan nu. Den där känslan när man bara vill ha semester. Vart kommer den från? Är det för mycket att pyssla med? Får jag skylla mig själv? Finns det någon bra medicin mot att ständigt vara trött?

Jag måste erkänna att senaste veckans musikprojekt faktiskt hjälpt till. Det har liksom blivit som en positiv fläkt. Något att se fram mot. Mycket kan säkert ha att göra med att jag blivit så oerhört positivt överraskad av världens mest överskattade band Queen. De kanske inte är så felaktigt höjda till skyarna ändå.

Jag längtar till sommaren. Till havet. Till att ha hela dagar tillsammans med min dotter där vi inte behöver tänka på något annat än att fiska krabbor och bada. Och äta glass. Det längtar jag till. Vi ska förvisso gå på bio på lördag och äta popcorn. Det kommer bli mysigt.

Men det är inte havet.

Juni i oktober? Det är naturligtvis inte bra och det är något jag måste jobba med. Jag tror att det där berömda hamsterhjulet gjort att jag desperat försöker greppa halmstrån. Som inte finns. Det är då det blir kaos. Har jag någon plan för att köra in en pinne i hjulet och se till så det slutar snurra? Kanske inte plan men jag har en idé och jag tänker testa den.

Kommer det fungera? Den som lever får se brukar man väl säga.

Okej jag sa inte världens mest överskattade band. Jag har sagt ett av världens mest överskattade. Det innebär faktiskt att de kan lika gärna ligga på andra plats som tjugoåttonde. Och felaktigt höjda till skyarna är också en överdrift. Topparna är så extremt höga och med en av världens bästa sångare och frontfigurer i bandet så har de såklart en plats på tronen.

Dee Snider är fortfarande och kommer alltid att vara världens i särklass bästa frontman. Punkt.

Föregående

Queen – Queen II (1974)

Snart är väntan över

Nästa