Det är svårt att greppa

| | , ,

Lördag. Igen. Precis som alla andra helger är den här väldigt välkommen. Till att börja med ska jag ge mig ut på en liten promenad. Sen ska jag minsann försöka ta hand om skiten i min lägenhet. Men märk väl att jag sa försöka. Senare ikväll är det trädgårdsfest vilket känns som en alldeles lagom grej. Lite grilla och några pilsner. Precis vad jag behöver.

Så onsdagen då. Sally blev sjuk väldigt snabbt. Allt har gått på bara ett par månader känns det som. I måndags blev man förberedd på att det snart var dags. Vädligt snart. Jag var dock inte beredd på onsdag förmiddag när mamma ringde och sa att det var läge att komma hem. Precis då.

Det som känns bra är att hela familjen fick vara samlad och ta avsked. Det känns också bra att Sally gick in själv och hon fick aldrig den där paniken som man hört att djur brukar få när de känner på sig att något är tokigt. A och S fick ligga bredvid och hålla om henne när hon somnade. Det kändes som att hon på något sätt visste att det var det bästa. Vart hon är nu, om man kommer någon annanstans, så vet jag att hon har det bra.

Det kändes så där att bara lämna henne under en filt på golvet. Vart är värdigheten i det?

Jag har fortfarande en stor klump i halsen.

De senaste dagarna har varit rätt grummliga. Jag har ingen direkt koll på vad som hänt runt mig känner jag. Får bli lite studering av diverse sportsidor.

Jag har inte missat att Liverpool sparkade Rafa Benitez. Jag vet att jag ganska många gånger ifrågasatt den här mannen. Men det verkar ju ändå som att ”de riktiga” supportrarna håller honom väldigt högt. Eller så använde de det bara som en ursäkt för att få bränna lite amerikanska flaggor utanför Anfield. Hur reagerar spelarna? Några dagar innan skrev tidningarna att det fanns sprickor mellan lagets stjärnor och Benitez.

Efter att han fick sparken skriver samma tidningar att stjärnorna kan lämna tack vara att han fick sparken.

Beslutsångest?

Robin Söderling lirar final mot Rafael Nadal i Franska Öppna. Eller Roland-Garros som turneringen heter på riktigt. Men. Och nu får ni väl skratta lite åt mig. När spelas matchen? Och vilken kanal visar den? Eftersom turneringens slutdatum är imorgon så är det inte så svårt att gissa att matchen går just imorgon. Men tiden då? Jag har gjort ett halvhjärtat försök att leta rätt på uppgifter men så intresserad är jag nog inte ändå.

Svennis som ny coach för Liverpool? Nej tack!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hwTPqRPktSo&feature=related]
Aerosmith – Dream On
Föregående

R.I.P. Sally 1997-2010

Först kaffe..

Nästa