Det är så dags nu

Det har nästan hunnit bli oktober gott folk. Frekvensen på mina uppdateringar är under all kritik men som jag konstaterat så många gånger tidigare. Det är min blogg och vill jag inte skriva något så gör jag inte det.

Basta!

Men nu då. Nu sitter jag ju här. Jag har gjort en vecka och en dag på nya jobbet. Det känns fantastiskt bra måste jag säga. Naturligtvis är det väldigt mycket att ta in men det ska nog gå bra. Fram till årsskiftet är tanken att jag ska gå bredvid och lära mig. Min plan är inte att bli världsmästare på det som lagerpersonalen gör utan mer få en överblick på vad de gör och hur de gör det. Känns som att man som chef mer bara ska få jobbet att flyta på. Sen kommer jag mest troligt få en del tid över som kan ägnas åt andra sysslor.

Men det blir en senare fråga.

Jag känner att det inte är någon större idé att trassla in sig i en lång utläggning om vad som hänt sen sist. Jag nöjer mig med att konstatera att min sambos syster och henne sambo bor på en gata med det roligaste namnet.

Jag har även noterat att min header har gett upp. Det kan vara ett tecken på att jag lovat ny design.

Bara att börja jobba med andra ord.

Similar Posts