|

Det är okej med ny vecka

Så har vi sparkat igång en ny vecka då. Det känns bra med ny vecka. Det blir snabbare imorgon då. Helgen som gick var för övrigt riktigt bra. Jag var hemma hos la familia i Bovallstrand och tvättade en si sådär två hundra maskiner med smutstvätt. Eller så blev det bara åtta men ändå. Det blev damfotboll på lördagen och igår röjdes det i lägenheten. Dessutom fick jag reda på att jag blir av med den väldigt snart vilket är grymt bra.

Jag åkte däremot på två grymt jobbiga nitar om vi snackar spel. I lördags hade jag en ”säker” dubbel med Arsenal och Tottenham. Det röda londonlaget gjorde vad det skulle och slog Blackburn men vad sysslade Spurs med? Förlust mot Wigan. På hemmaplan. Den är så overklig att jag har svårt att hitta ord. Wigan hade två raka förluster och 0-10 i målskillnad. Tottenham ska spela Champions League. Overkligt är ordet.

Det kanske inte var lika oväntat att Real Madrid skulle kryssa på bortaplan mot Mallorca.

Man ska aldrig tippa med hjärtat säger de som kan. Men jag kunde inte låta bli. Bajen måste ju bara slå Jönköping Södra. Sen slank Syrianska med på ett hörn. Möter man Trollhättan får man faktiskt heta vad som helst.

Imorgon blir det möte med Mr J. Han som förfogar över lägenheten jag vill ha. Jag har hela tiden sett det som klart. Spikat. Men nu blev jag faktiskt lite nervös.

Det har kommit mycket bra musik den senaste månaden. Accept, Avenged Sevenfold och Iron Maiden. Bara för att nämna några. Då har jag inte köpt Black Labels nya än.

Det blev Milan för han med den stora näsan. Nu vill jag inte klappa mig själv för mycket på ryggen men visst är det ett gäng månader sedan jag sa att han skulle gå från Barcelona. Och om jag inte minns fel så sa jag att han skulle gå till Milan. Det är bara att börja leta i bloggen.

Däremot så tror jag att Zlatan är tillbaks i Barca nästa säsong när lånekontraktet gått ut. Och klubben sparkat Pep Guardiola.

Tänk om man skulle ta den nya lyan från oktober. Om man får den vill säga.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2yUZJZC2V40]
Black Label Society – Stillborn

Similar Posts