Det är något speciellt med dag nummer fyra

| | , ,

Torsdag. Och för er som varit med ett tag så är det ju nostalgitorsdag. Idag blir den nog bara halv på grund av vår lilla road trip till Degerfors. Har jag glömt att berätta? Kamrat H och T tillsammans med undertecknad ska åka några mil norrut för att bevittna Degerfors-Hammarby. Eftersom jag varit duktig och hjärntvättat H med grön/vita-slagord så slipper jag stå ensam i klacken.

Idag trodde jag på riktigt att jag inte skulle orka upp när klockan ringde. Helt otroligt att man kan vara så trött när man inte gjort något utöver det vanliga.

Mobbningen från Sweden Rock har fortsatt. Nu är vi upp i tre samtal där jag inte hört ett ord av vad som sägs i andra änden. Det känns riktigt bra att det bara är en vecka kvar till Metaltown.

Den 28 juni är det Peace & Love. En festival jag inte bryr mig om för fem öre om jag ska vara ärlig. Om det inte hade varit för att en bekant ska gå dit. Precis. Promenera. Till Borlänge. Så egentligen är det inte själva festivalen jag bryr mig utan det här fantastiska upptåget. Kolla in Kapten Rödskäggs blogg om ni också vill läsa om det.

Det börjar bli intressant på jobbet. Nya utmaningar och nya problemlösningar varje dag. Det är väl precis så det ska vara. Och idag klockan tio är det sista besöket innan beslut ska fattas. Det är inspirerande att få ansvaret för utvecklande besparingar. Dock lite nervöst när det inte bara handlar om att spara in några hundra tusen kronor utan även att hela katalogutskicket hänger på det. Vi pratar med andra ord om rätt många siffror.  Disskusionen som kom upp förra veckan har även den satt sig ordentligt och jag är fortfarande överens med mig själv. Jag är rätt person för uppdraget.

Egentligen borde jag nog inte åka till Degerfors idag med tanke på att det är väldigt mycket månad kvar innan nästa löning kommer.

Men va fan.

Man lever bara en gång och när ska man ha roligt om inte nu?

Sträckan Uddevalla – Degerfors är 227,5 kilomter. Om man ska lita på Google.

Mästerverket Operation:Mindcrime är dagens nostalgi-skiva.

Forza Bajen – In med bollen!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UpBY9Odeiu8]
Qüeensryche – Eyes Of A Stranger
Föregående

Godmorgon världen

Ibland går det inte alltid som man tänkt sig

Nästa