Det är mycket nu

| | ,

Lästid: 2 minuter

Ska vi säga att det är en skitdag det här med en gång så är det gjort. Mest för att jag är gristrött men också för att det känns som att idag kommer jag få ett definitivt nej på lägenheten. Inte för att jag fått ett preliminärt nej men det känns ändå surt. Har faktiskt till och med hört mig för om en annan lägenhet redan nu. Den som lever får se heter det ju.

Ska hämta en hög med prylar som vi ska använda till inspringet för Kroppskultur idag. Rök, led-kannor och strobe. Det kan bli grymt bra det här. Nu ska jag bara övertala det ena laget att man visst måste ha lite muskler i låten och att det inte funkar att springa in till ett klassiskt stycke. Om man inte förfogar över spelare som Scottie Pippen, Dennis Rodman och Michael Jordan. Då kan man faktiskt göra vad som helst. Fråga Chicago Bulls anno 1997.

Ikväll lirar Bajen första matchen utan gnagaren vid rodret. Tyvärr så hinner jag nog inte se matchen då handbollen tar en del tid just nu.

Och den här veckan ska man då bestämma sig för hur man vill rösta. Egentligen hade jag kunnat poströstat för länge sedan men det ska tydligen vara något speciellt det där med att gå till vallokalen så det är väl bara att rätta in sig i ledet.

Elitseriepremiär på onsdag och allsvenskan på lördag. Det börjar dra ihop sig och det ska bli hur roligt som helst.

Spana in spelarpresentationen nedan. Ganska mäktigt. Men som sagt. Det är en bit mellan Kroppskultur och Chicago Bulls. Typ.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rYFlzJyxWlw]
Chicago Bulls Intro 1997
Föregående

Jag har bestämt mig!!

Det börjar dra ihop sig

Nästa

2 tankar på “Det är mycket nu”

Kommentarer är stängda.