Det är kyligt nu minsann

| | , ,

Lästid: 2 minuter

Precis hemkommen från handboll och brödköp. Inget utav det var särskilt upphetsande.

Kropps fick smisk med fyra bollar, 25-29, och gjorde väl ingen jättematch direkt. De fick ju stryk så… Eller förlåt. Det är ju faktiskt vi numera. Jag fick dock snällt sitta på läktaren idag och titta på. Ibland kan jag inte låta bli att vara lite självsäker men jag är helt överygad om att det bara kan bli bättre efter jul när det finns en ny deejay i Agnebergshallen. Eller tar jag i för mycket nu kanske?

Brödköpet är väl inte så mycket att säga om. Jag hade ju inte förväntat mig en fantastiskt rolig upplevelse direkt. Det som gjorde det segt var att när jag väl gått hela Kungsgatan ner och kom fram till Willys så var det stängt. Med två minuter. Det fick bli Jacobs och nu har ju kylan kommit. Det var sådär behagligt. Nåväl. Jag fick mig ju en liten promenad och det kan ju aldrig vara negativt.

Lillördag och det blir till att parkera i soffan. Världens sjunde bäste fotbollspelare ska ju visa vart skåpet ska stå. Jag både förstår och inte förstår Zlatans placering på rankingen. Det mesta baseras ju på vad som presterades förra säsongen och Barcelona gick ju tämligen bra då. Men fem katalaner framför sig? Nej det tycker jag inte. Framför allt inte den så grymt överskattade Iniesta.

Eller var det europas sjunde bäste? Ball d’Or är väl ett franskt pris för bäste spelare i europa om jag inte har fel. Fast världens bästa lirar väl på den här kontinenten så då blir det ju samma sak. Typ. Ungefär.

Och imorgon är det..? Just det. Nostalgitorsdag. Jag måste erkänna att de senaste torsdagarna har jag faktiskt mer eller mindre planerat vad jag ska lyssna på. Den här gången är det en det-här-var-längesedan-upplevelse. Vad det är? Nej det tänker jag nog inte avslöja förän imorgon.

Klippet nedan är en hyfsat långsökt hint till vad Tomas kommer plöja igenom imorgon. Hela dagen!

Vid närmare eftertanke så är det faktiskt väldigt långsökt. Men det är en sjukt bra låt så det får vara så.

Håll till godo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OXAVSBSEYPI]
Judas Priest – Diamond And Rust (live in London 1998)

Föregående

17:31 Kanske efter handbollen då

Nostalgitorsdag med läderbögen Rob Halford

Nästa