Det är kaos i hjärnan

| |

Den 22 juli 2011. En helt overklig dag. Då tänker jag inte bara på det som hänt i Norge. Över 90 döda och det är en ensam dåre som är orsaken till allt. Det finns inte ord för hur hemskt det här är.

Igår på förmiddagen läste jag ett inlägg på Facebook av en vän där han skrev ”R.I.P. Jonas”. Man reflekterar alltid över när någon förlorat en vän eller anhörig men jag forskade inte i det. Då. Några timmar senare skrev en annan gemensam bekant ”Vi kommer sakna dig Jonas!”. Då blev jag helt kall. Kvällen innan hade vår vän Jonas segnat ihop och dött.

Jag har svårt att sätta ord på mina känslor just nu. Dels så ska man hantera det som hänt i Norge och dels ska man hantera känslorna av att en vän gått bort. Jonas var ett år äldre än mig. Ryktet säger att det hände hemma hos en annan gemensam vän. Jag tänker naturligtvis även på honom. Har svårt att tänka mig hur det skulle vara att min bästa vän dör mitt framför ögonen på mig.

Jag har svårt att förstå att han är borta.

Vi har förlorat en riktigt bra kille.

Frölunda Indinans har blivit en stor supporter fattigare.

Vila i frid Jonas!

Föregående

Vad är det som händer?

Vi avrundar veckan med lite etersnack

Nästa