|

Det är inte lätt att vara nöjd

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag kanske inte ska göra något av det utan helt enkelt lägga av att försöka vinna pengar på spel. För det går inget bra. Spelade på Everton-Tottenham idag. Det skulle vara kryss i halvtid och sen Tottenham-seger efter 90 spelade minuter. 0-0 i paus såg skitbra ut. Sen gör Spurs 1-0 efter en minut i andra. Och sen även 2-0. Vid det laget så ansåg Tomas att det var klart och slog på PS3:an och spelade hockey istället. Men bollen är ju rund. Everton reducerar och kvitterar tydligen på fem minuter. Sen får Tottenham straff i 93:e. Då ringer kocken och det blir några nerviga minuter innan straffen slås. Och vad gör Jermain Dafoe? Jo han bränner naturligtvis och inga pengar till Tomas.

Nu återstår det att hålla tummarna för att David Villa kan näta några gånger så att Valencia slår Athletic Bilbao. Men med min vanliga tur så blir det väl oavgjort. Kvittering i 97:e av Bilbao.

Otur? Nej absolut inte. Jag är helt enkelt inte tillräckligt bra på det här med att tippa.

Ska nog köpa några triss-lotter imorgon och se om det kan bli 50.000:- i månaden i 25 år. Mest troligt så blir det nog så.

Ska jag kanske vara nöjd och glad att jag inte har större problem än att att vara lite laktosintollerant?

Similar Posts