Det är inte bara Tomas som har semester

| | , ,

Jag blir så trött. Två matcher på rad mot Falkenberg. Bottenlaget Falkenberg. Och vi kan inte mäkta med att göra ett endaste mål. Det är för dåligt Bajen. Nu har det aldrig varit, och kommer aldrig att vara, en dans på rosor att kalla sig bajare. Men ärligt. Falkenberg?

En vecka av semestern avverkad. Har dock hunnit klämma in 36 timmar jobb på tre dagar. I torsdags började vi klockan åtta på morgonen och slutade fem på fredag morgon. Den resan innehöll nästan det mesta. Spöregn, strålande solsken, en snorhal trapp och ström-tapp så att spelningen fick avbrytas i förtid. Musiken är väldigt långt från min thekopp men jag måste säga att ex-rapparen Oskar löste det bra när strömmen försvann. Istället för att tjura och gå av scenen fick han hela publiken att sjunga färdigt låten. Proffsigt!

I fredags var det uppstigning halv nio. Snabb huvudräkning ger drygt tre timmars sömn. Den lokala motorcykelklubben Bengalos hade årlig sommarfest. Under normala omständigheter hade vi varit klara runt två. Men trötta kroppar i kombination med glömda prylar och okunnig (inhyrd) personal gjorde att vi inte var hemma förän klockan sju.

Lördagen var fri och igår blev det ett lätt pass mellan tio och två för att rigga ner alla prylar. Nu har jag jobbat färdigt med ljud och ljus för den här sommaren. I alla fall som det ser ut nu.

Planer för semestern då? Inte så värst mycket faktiskt. Idag ska det bli en tur till Bauhaus för att införskaffa flyttlådor så man kan börja förbereda inför renoveringen. Min plan är att packa ner allt som ska sparas och sen får resten flytta till tippen. Det ska verkligen bli oerhört skönt att få renoverat lägenheten. Det är snart ett år sedan min hyresvärd lovade att de skulle ta hand om min lya och nu verkar det alltså som att det ska bli av. Dock så var min ena hyresvärd helt ovetande om vad den andre lovat så jag räknar med att det bli lite tjafs innan augusti. Men som sagt. Jag tänker börja flytta ändå. Och jag tänker se till så att min hyresvärd får stå för vad han lovat.

Imorgon blir det ett besök hos tattueraren. Jag ska inte gadda mig utan det är kompis C som ska fortsätta på sin arm. Jag kommer nog däremot att boka en tid. Jag vet vad jag ska göra. Men jag vet inte vart eller exakt hur det ska se ut.

Sonisphere närmar sig. Efter fjolåret har funderingarna om en nykter helg funnits. Det är mycket bra grejer som jag absolut inte vill missa. Men det blir väl som vanligt antar jag. Stämningen kommer vara på topp och ölen kommer smaka precis så gott som bara öl kan göra. Sen slutar allt med att vi tömmer jäger-förrådet på Pub Ancor.

Haunted och WOLF i Hunneboparken är ju faktiskt ännu närmre. Bara en dryg vecka. Det ska bli riktigt grymt att konsertandet drar igång igen. Måste nog sätta mig någon dag och titta över hösten.

Jag vet inte vad Hammarby ska göra för att vända på det här. Det snackas fortfarande om att ”om vi gör första målet så hade det blivit en annan match”. Men  tänk om vi skulle ta och göra det där första målet någon gång då.

Har nog bestämt mig nu för hur min roll inom Kroppskultur ska se ut. Speaker och musik-biten är alldeles lagom. Det går liksom inte att jobba när energiflödet ut ur gruppen är större än det som stannar kvar på grund av gammal groll.

På onsdag blir det Bovall!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8-9lA5ubxKU]
WOLF – Hail Caesar
Föregående

Vilodag? Ja till en början i alla fall.

Mental förberedelse för fyra flyttar

Nästa