Det är helt overkligt

| |

Vem är det jag försöker lura? Det är tisdag idag. Ja det är det verkligen. Men ett tag höll jag faktiskt på att bli fintad. Och det hade ju någonstans varit riktigt kul om man kunde bli motbevisad någon gång.

Fiorentina hade aldrig gått vidare i Champions League. Förän idag.

Fiorentina hade aldrig slagit Lyon i Champions League. Förän idag.

Liverpool är utslagna. Vi får inte vara med och leka med de stora killarna längre. Jag saknar ord. Okej vi vinner borta mot Debrecen. Men ärligt. Det är väl ingen skräll. Vi ska slå ungrarna tio gånger av tio. Jag kan bara komma på två saker som gör att Liverpool just nu är ett sjunkande skepp. Dels har vi haft en aning oflyt med skador. Men vi har också en tränare som jag har blivit mer och mer tveksam till. Jag brukar sällan förespråka att man sparkar coachen men nu är det nära. Tyvärr så har vi ju så fruktansvärt sopig ekonomi så vi har väl inte råd med det. Om vi inte lyckas vända det här och sluta topp fyra i ligan så kan det bli några riktigt tunga säsonger framöver.

Frölunda förlorade med 0-3 mot HV71. I Scandinavium. Nu såg jag inte sista perioden på grund av fotbollen men det ända jag har att invända mot är att vi inte gör mål. På hemmaplan. Vi tappar mot seriens i särklass bästa lag. HV tvålade ändå till Färjestad med 6-0 i Karlstad sist bortamatch. Men vi gör inga mål. Det är för dåligt.

Jag gjorde mitt bästa för att sopa bort en äcklig tisdag. Det funkade väl sådär. Inte för att jag personligen skulle kunnat ändra på något. Men någon jävla gång borde det vända på det sportsliga planet.

Jag är trött på att må kass!

Föregående

Bill Shankly sa det bäst

11:14 Upphetsad? Nej inte speciellt.

Nästa