Det är för dåligt helt enkelt

| |

Lästid: 1 minut

Nästa vecka är det äntligen dags för lite konsert. Igen. Om jag skulle behöva svara inom tre sekunder så skulle jag faktiskt inte komma på vilket som var mitt senaste konsertbesök. Kom på de här hemska tankarna när jag uppdaterade min turnéplan till vänster. Jag har ju inte ens lagt in de tre senaste gigen. Avenged Sevenfold, Soilwork och Dimmu Borgir bevittnades ju under hösten.

Det är under all krititk!

Inte att jag inte ritat in det här utan att det blivit så lite spelningar.

Nu är det hur som helst dags för Hardcore Superstar. Nästa fredag. Det kommer bli riktigt trevligt att få lite gitarr-riff skrikandes i örat och baskagge-tryck i bröstet.

Soilwork i december var senste giget. Skönt att få det avklarat.

Föregående

Dags att börja räkna ner

Ja men det är ju ändå torsdag

Nästa