Det är aldrig för sent att lära en gammal hund #2

| | ,

Ska jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte varför jag slängde ner broccoli i lax- och potatisgratängen. Jag vet faktiskt inte ens varför jag köpte broccoli när jag handlade. Men det gjorde jag. Och jag är rätt nöjd över det valet. För tro det eller ej men det blev grymt bra.

Resten av kvällen kommer som sagt gå i sportens tecken. Först final nummer tre mellan Djurgården och HV71. Sen Liverpool mot West Ham. Det verkar som att åtminstonde hockeyn har bestämt sig för att bjuda på bra underhållning. Idag igen.

Kollektionsmöte på jobbet imorgon. Telefonerna avstängda. Kan bli en bra tisdag för en gång skull.

Det är de plötsliga och helt overkliga händelserna som gör mest ont.

Jag är glad och tacksam för att mitt liv inte förändrade sig mer än det gjorde för tre veckor sedan.

R.I.P. Jens Blomstrand!

Föregående

Kanske dags att ta tag i sitt liv

Vi är inte bara starka just idag

Nästa