Den vardagliga vardagen

| |

Sverige tryckte till Danmark i ishockey-vm. Ordentligt. Siffrorna 6-4 säger mindre om själva matchen än vad man kanske önskat. Vi fullkomligt mosar danskarna i två perioder. Slutresultatet kanske borde varit 13-2 men klarar man inte av att hålla upp koncentrationen så blir det så här. Frågan är vilket lag som kommer ha mest nytta av den så viktiga tredje perioden?

Annars är det väldigt mycket vardag. Fortfarande. Och inget fel i det. Jag gillar vardag. Kanske inte så mycket tisdagar men annars är det en bra tid. Vardagen alltså. För några år sedan fick jag mer eller mindre panik och började fundera på vad som var fel när det fanns en lucka i kalendern. Idag har det däremot blivit en fröjd att skåda en ledig kväll. Eller varför inte en helledig helg.

Och appropå vardag så har min fått sig ett litet lyft i och med en försenad födelsedagspresent från kompis T och H. I lördags förärades jag med en stycke rakkniv. Helt plötsligt blev söndagsritualen lite mer trivsam. Och väldigt mycket mer äventyrlig. Jag överlevde första försöket i söndags med två små skärsår. Att jag fegade har inte med saken att göra.

Efter tre veckors tystnad från Harrys bestämde jag mig för att börja snacka med Cheers om att fortsätta våra träffar med Liverpool supporterklubb hos dem. Detta var igår. Idag ringde så helt plötsligt Harrys och villa ta en kopp kaffe och prata om nästa säsong. Är det ödet eller helt enkelt bara ren tillfällighet?

Hur gör vi nu då?

Föregående

Reaktion: Besvikelse

Att raka sig med kniv – andra försöket

Nästa