Den som väntar på något gott

| | , ,

20110617-150738.jpg

Ja men se. Det fanns ett paket till Tomas när han kom hem idag. Det innehöll fyra godbitar. Ja ni ser ju vilka på bilden så det är ju ingen större idé att räkna upp dem här. Vi kan nöja oss med att konstatera att min skivsamling är långt från komplett men det börjar ta sig. Vilken sann hårdrockare har inte Dios Last In Line i hyllan?

Som ni kanske redan räknat ut var inte In Flames med. Men det är väl ingen idé att älta det mer nu. Skivan lär inte komma snabbare.

Det ska bli en snabb sväng till Willys inom kort. Bröd och kaffefilter var vi tydligen fattiga på. Eftersom det är lördag imorgon och bästaste H:et jobbar sent så kommer det bli mysig frukost. Jag har en känsla av att Tomas kommer lägga till lite på den där inköpslistan. Mysig frulle innebär massa gott på frukostbordet. Efter shoppingen ska jag nog blunda en liten stund. Av någon anledning är jag jättetrött och det ända som hjälper är konferens med John Blund.

En kvart eller så.

Tänk om man skulle försöka sig på en film sen också. Jag har Alien-boxen i hyllan som jag inte påbörjat än. Ja alltå. Jag har sett nummer ett, två och tre men inte fyra. Boxen i hyllan är av varianten blue-ray och det är de filmerna jag inte sett. Ska bli spännande att titta på högupplösta utomjordingar.

Kameran ska få följa med ut en stund. I onsdags när jag såg Danko Jones på Liseberg upptäckte jag en sak som förbättrar bildkvaliteten avsevärt. Vad det var? Med tanke på att jag inte vet om det springer duktiga fotografer och läser min blogg så vet jag nästan inte om jag vågar säga det. Men okej. Om man sparar bilderna i RAW istället för JPG så hände det lite med kvaliteten. Sent ska syndaren vakna eller hur är det.

Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uCt9t9CllhE&hd=1]
W.A.S.P. – Wild Child (live @ Key Club)

Föregående

En helt vanlig fredag

För mycket tid över helt enkelt

Nästa