Dags att upprätta önskelista

Ja men visst är det så. Semestern börjar närma sig sitt slut vilket betyder att det bara är en höst kvar att överleva innan det är julafton igen. Eller? Normalt sätt så brukar jag inte skriva önskelistor (längre) men när jag såg att den här boxen är på väg att släppas kunde jag inte låta bli.

Fick en liten klump i halsen när jag läste om vad som hänt på Gothia Cup igår. Jag kan helt och hållet förstå de gånger när spelarna, och i viss mån ledarna, spårar ur lite under en match. Framförallt spelare när det handlar om hormonstinna 16-åringar som ska visa sig tuffa för tjejerna som står bredvid och tittar på. Men att publiken drar in på planen och jagar spelarna är inte okej. Inte ens i närheten. Jag brukar säga att jag inte gillar idioter, vilket väl är ett ganska vitt och brett uttryck, men de här personerna passar definitivt in på den beskrivningen. Idioter!

Snart en bastant frukost hos kompis C. Därefter blir det shoppingrund. Fast jag brukar vara rätt snabb när det kommer till att handla kläder så runda kanske är överdrivet. Dessutom tror jag minsann att jag ska strunta i Torp och sponsra de lokala handlarna inne i stan. Jack och Jonas blir nog en bra affär att gå till nu när det får bli jeans istället för kostym. För Tomas har inte lust att lägga ut styvt två tusen kronor på något som ska användas en gång. Och framförallt inte när den här enda gången är Linda Rosings bröllop.

Ska nog hinna med lite småplock också innnan det är avfärd till Stockholm. Föra över lite tv-serier till laptopen till exempel.

Det ryktas om massa nytt folk till Liverpool. Jag säger ja tack till Wayne Bridge men ställer mig rätt så tveksam till Klaas-Jan Huntelaar. Inte för att han skulle vara dålig utan mer att vi har så sjukt dåligt med kontanter.

Jag är upprörd på riktigt över dårarna som stormade planen på Gothia Cup. Hur fan tänkte de där?

Similar Posts