Dags att tänka om inför nästa år

| |

Graspop Metal Meeting 2008 | FOTO: Tomas Sandström

Så sitter man här hemma i lägenheten när sista dagen på Sweden Rock drar igång. Nej jag är inte bitter men naturligtvis hade jag gärna varit där. Idag missar man akter som Kansas, Thin Lizzy och Black Label Society. Och Ozzy. Ja det är lite tråkigt men jag kan gärna inte gå runt och ångra att jag inte åkte. Det gör liksom inte saken bättre.

Men som sagt. Jag ångrar mig inte. Att få vakna upp i sängen bredvid bästaste H:et istället för i ett svinkallt och fuktigt tält tillsammans med festivalodören är bara en av anledningarna till att jag trivs väldigt bra med med mitt val att stanna hemma. Idag står dessutom lördagsmys på schemat. Först har det ätits frulle. Snart blir det ett besök hos morfar innan vi ska äta lunch på Mortens och sen åka till Coop och handla.

Mysigt att handla på Coop? Jag vet inte men något fel i huvudet kanske jag har.

Imorse öppnade jag ett nytt sparkonto. Sweden Rock var namnet och där ska det minsann regelbundet sättas in en liten slant. Då slipper man att lägga hela utgiften på en lön. Kanske därför det blir så dyrt.

Ibland överaskar jag mig själv.

Föregående

Om jag blundar riktigt hårt så kanske

Små vinster i vardagen

Nästa