|

Dags att släppa hörnflaggan?

Hej. Jag heter Tomas och har inte skrivit något på drygt hundra dagar. Visst känns det riktigt illa. Ska det bli ändring på det nu? Den som lever får se brukar det väl heta.

Dessutom fick jag för mig att fixa till den här sidan. Eftersom jag lekt lite för mycket var en ominstallation nödvändig. Resultatet? Skrolla ner och se om ni hittar några bilder. Nej jag tänkte väl det. Från och med nu är det Tomas som lär sig det där med BACKUP.

Annars då? Jo det är fina fisken. Sedan jag sist ritade här har hockeysäsongen hunnit ta slut, fotbollsäsongen har börjat och Ginza har skaffat ny layout på sin hemsida. Bara det sistnämnda skvallrar ju om att det var alldeles för längesedan jag ritade ner något vettigt och intressant.

Besökte Rimnersvallen igår för första gången på väldigt länge. Och för första gången sedan jag och morfar var där tillsammans stod jag på borte långsidan. I klacken. Det klagades på för mycket rökning hos vipparna. Hos oss i klacken hade jag varit nöjd om det bara var röklukten som störde. En lätt doft av avslaget öl och testosteron förgyllde vår lördagseftermiddag.

Matchen då? Inte mycket att skriva hem om. Oddevold förlorade mot Kristianstad med 0-1. Rättvist? Kanske inte med tanke på första halvlek men gör man inte mål så får man skylla sig själv. En läxa så god som någon för spelarna i Oddevold att ta med sig. I vissa matcher kommer det kanske räcka att ha seriens mest rutinerade och placeringssäkra mittbackspar. Men i vissa matcher kommer det straffa sig att ha seriens mest långsamma mittbackspar. Som till exempel igår.

Jag ska inte ta upp er tid mer än att säga välkommen tillbaks. Kanske mer till mig än till er. Kan jag hålla i det här nu? Jag vet inte. Jag gillar ju att skriva så jag ska göra mitt bästa.

Similar Posts