Dags att planera framtid

Studio 3 hos Radio Sotenäs 95,3

Semestervecka tre inleds med uppstigning klockan sex och just nu tågfärd mot Göteborg och avstigning i Ytterby. Jag ska på ett inledande möte om min framtid. Det är inte utan att det känns lite spännande.

Gårdagens radiosändning gick bra. Eller så bra det kan gå utan förberedelse. För att inte ha sänt radio på över fyra år måste jag nog tycka att jag gjorde hyfsat från mig. Även om jag kände några gånger att jag lika gärna kunde hållit brödluckan stängd. Tankar som ”hur tänkte du där Tomas?” flög genom huvudet mer än en gång. Men som sagt. Utan planering och fem timmar i etern och jag är nöjd.

Efter sändningen åt vi en bit mat och snackade desto mer skit på nyöppnade Harrys. De har byggt om gamla Charlies och Smögenbaden nere vid hamnen och jag måste säga att det blev riktigt bra. Maten smakade också fint och de två ölen som rann ner satt där de skulle. Dock måste jag ställa mig frågande till dagens äta-ute-priser. 373 kronor för en hamburgare, lite pommes och två öl. Är det bara jag eller är det aningens dyrt?

I och med att jag sitter på tåget och ritar ner det här så får det nog väntas till ikväll med att lägga upp lite bilder från gårdagen.

Tidigt upp ur sägen imorgon också. Men det är okej. Vi ska sätta oss på tåget och dra till Stockholm. Fyra dagar i landets huvudstad tillsammans med bästaste sambon och inga förpliktelser. Det kommer bli bra det här.

Okej vi ska gå på Gröna Lund och Skansen.

Enligt klart.se ska det regna i Stockholm. Ja men då får det väl göra det. Jag har semester och kan inte bry mig mindre om vädret.

Similar Posts