Dagen efter mitt i veckan

| | , , ,

Onsdag. Och det är en rätt så bra sådan också. Solen skiner och vi är på ett ganska bra humör. Från att ha varit nere på rött så börjar vi åtminstonde närma oss gult nu och det är ju en väldigt bra grej.

Så till gårdagens premiär. Till att börja med kanske man ska säga att en premiär är just det. En premiär. Det kan gå precis hur som helst. Nu hade jag helst sett att Bajen vann och inte att det gick precis hur som helst. Ledning med både 1-0 och 2-1 men ändå förlust med 2-3 efter att Ängelholm gjort två mål på typ fem minuter. En bedrövlig gräsmatta tillsammans med stabbigt försvarsspel förstörde den här dagen.

Jag har några funderingar på spelare som jag inte riktigt blir klok på. Ta en sådan som David Johansson. Han spåddes en rätt så bra framtid men sedan hände något. Förra säsongen vet jag inte hur många gånger jag slet mitt hår och sa massa fula ord på grund av den här grabben. Och det fortsatte igår. Tanken slog mig igår att Bajen borde nog rensat lite mer i truppen. Förutom David Johansson funderar jag på om en sådan som Sebastian Castro Tello verkligen har att göra i Superettan. Eller Freddy Söderberg. Nathan Paulse ska vi inte ens prata om. Vi har ju massa duktiga killar i HTFF så varför inte låta några av dem ta klivet upp? Jag är helt övertygad om att många av dem hade gjort det bättre än dessa herrar igår.

Bryt ihop och kom igen!

Det här är dag två som jag börjar halv sex. Eller 05:30 för er som hellre ser det på det sättet. Det finns vissa fördelar med att börja så tidigt. Dels får man gjort väldigt mycket när telefonerna inte ringer. Och just nu drunknar jag snart i jobb så övertid är bra och jag gör den faktiskt hellre på morgonen än att sitta kvar på kvällen. Sen är det ganska skönt faktiskt att vara helt ensam på Kungsgatan på morgonen. Framförallt med det vädret vi har nu. Att vara ensam på jobbet är också rätt skönt om jag ska vara ärlig.

Jag tror att hela mitt liv har socker. Diabetes alltså. Och någonstans står någon och slänger lite uppiggande på mitt liv mellan varven. Upp som en sol. Ned som en pannkaka. Finns det nått recept för att plana ut lite tror ni?

Gå upp kvart i fem imorgon också? Nej det hade jag nog inte tänkt.

Fick sms av en polare igår. Tack gud för David Johansson. Nu tror jag ju inte på någon gud. Och bevisligen inte David Johansson heller.

…och Dahlén fick inte fortsätta som tränare för Frölunda. Inte helt otippat det där. Inte helt otippat att det ryktas om Kenta Johansson heller. Eftersom Tomas klart och tydligt sagt att han minsann inte ska titta på ishockey om Dahlén tränare Frölunda till hösten så är faktiskt dagens nyhet rätt så välkommen.

Dags att avsluta den här lunchen. Mat framför datorn är väl en bra grej om man frågar stressdoktorn.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=a-hG4l2gs-A&feature=fvw]
Edguy – Superheroes
Föregående

Tisdag? Ja det är verkligen tisdag!

Otack är världens lön

Nästa