Då kör vi – Måndag igen!

| | ,

Måndag morgon. Igen. Det här måste vara veckans snabbaste dag. Utan att tveka säger jag det. Det är ju ingen annan utav de sju dagarna som dyker upp lika snabbt.

Är jag lite trött idag? Nej faktiskt inte. Igår kväll var jag helt slut så jag trodde faktiskt att det skulle vara riktigt trögt att komma upp idag. Istället vaknade jag tio i sex och var pigg. Utvilad. Så det var bara att åka till jobbet. Det gör mig inte så mycket då jag är av den sorten som tycker om att vara tidigt på jobbet och sitta för mig själv en stund.

Kroppskultur slutade femma i Gallionen Cup. Eller näst sist om ni så vill. Hade matcherna varit fem minuter kortare hade de gröna antagligen vunnit men i de flesta matcherna så tappade vi i slutet. Jag blev ändå positivt överraskad och måste nog säga att det kommer gå bättre för Kroppskultur i år än vad det gjorde i fjol. Inget kval för att hänga kvar i allsvenskan med andra ord. Vågar man hoppas på att vi kan vara med och fajtas på den övre halvan?

Några andra reflektioner efter helgen. Redbergslid bör få ordning på humöret. Framförallt hos sina ”stjärnor”. Nacor Medina och Rickard Lönn är två riktigt bra handbollspelare men med rätt taskig attityd. För att tala klarspråk så gnälls det alldeles för mycket. Tumba ska inte spela match innan lunch. Efter att ha sett tre riktigt bra matcher med laget på fredag och lördag gjorde de ett riktigt bottennapp på söndag morgon. Stryk med fjorton bollar mot Djurgården. Det måste svidit även om det var en träningsturnering. Det blårandiga laget kommer dock få en tuff säsong. Tror jag. Så också Hästö. Lindesberg slutade tolva i elitserien ifjol. Jag tror de kommer förbättra det resultatet i år.

Men som sagt. Det var ju bara en träningsturnering det här och min kunskap om handbollen är inte riktigt vad den en gång varit. Det kanske var dumt att sluta på Radiosporten.

Ska lyssna igenom en samling från Mystic Production idag. En del arga polacker och en del inte riktigt så arga polacker. Mystic är med andra ord ett polskt bolag. Blev tvungen att lyfta på ögonbrynen för en stund sedan. Det finns mer bra band än Behemoth som kommer från vårat grannland. Virgin Snatch verkar absolut vara ett sånt.

Dagen d på jobbet idag. Nu ska de riktiga utskicken börja tryckas. Det ska bli spännande och jag är som sagt aningens nervös över det här. Det är ju lite som hänger på mina axlar.

Ikväll lirar Liverpool borta mot Manchester City. Det kan bli svettigt.

Fick åka commando till jobbet idag. Hoppas det är ledigt i tvättstugan snart.

Föregående

Mycket handboll blir det

Tänk om det kunde bli vardag igen

Nästa