|

Då har man börjat rulla snöboll

Alltså. Jag har varit kund hos ComHem i fyra år. Cirka. För det mesta har jag varit nöjd. Nästan så att man kan säga väldigt nöjd. TV, telefon och bredband samlat på ett och samma ställe. Dessutom väldigt driftsäkert. De senaste åren har jag fått nöja mig med att ha tv-kanalerna från ComHem då huset jag bor i inte har tre hål i väggen. Men även det är väldigt smidigt. Bara att logga in och välja kanaler.

Nu till dagens svåra konfrontation. Jag har suttit på abonnemang med Canal Plus, Viasat sport och säsongskortet. Jag har naturligtvis varit tvungen att ha allt för att kunna se all intressant sport. Jag har dock kommit underfund med att säsongskortet och framförallt Viasat sport är rätt så överflödiga. Eller kostar mer än vad de smakar. Så nu när jag skulle säga upp de båda tjänster får jag veta att det minsann är tre månaders uppsägningstid. Okej bra där. Droppen rann över när det visar sig vara tre månader EFTER innevarande månad. Det blir alltså fyra månader för min del. Känns det bra då eller? Visst ska man läsa det finstilta men ärligt. Vem fan gör det?

Ett tag blev jag så irriterad att jag höll på att säga upp allt vad ComHem hette. Fast Canal Plus med Premier league är ju ändå rätt bra att ha.

Av bara farten så skaffade jag mig information om hur jag blir kvitt ännu mer onödiga kostnader. För ett gymkort som inte utnyttjats på typ ett år är en onödig kostnad. Hälsa på och skriv under så behöver jag bara betala två månader till. Det är taget.

Någon som vet hur det funkar det där med att bara ha bredband hemma? Jag är lite trött på att ligga och betala för en hemtelefon som inte ens är inkopplad.

Sådär. Nu har jag nog sparat en 700 spänn på det här blogginlägget. Per månad. Från och med om tre månader och 28 dagar då.

Radio- och TV-tjänst har INTE läst det här!

Similar Posts