Då drar det ihop sig igen

| | ,

Nu börjar jag så smått känna mig lite stressad. Dels så är vi mitt i en ganska intensiv period på jobbet där mycket hänger på att jag fungerar. Jag har sagt det förr men jag kan väl upprepa mig. Jag tycker det är kul med ansvar men gränsen till att det blir för mycket är rätt tunn ibland. Sen är det ju det där med att man ska ha någonstans att bo. Just nu kvartar jag hos kompis C men det kan jag inte göra hur länge som helst. Jag har fått några tips men än så länge har jag inget konkret.

Hammarby förlorade mot Brage med 0-2 igår. Alltså. Nu får det snart vara slut på lekstugan. Jag har sett merparten av matcherna i år och i en utav dem spelade vi bra. Jag ska inte säga att vi spelade snyggt men vi gjorde det bra. Jag pratar om Assyriska borta där vi helt uppenbart gick in för att spela 0-0 men med en grymt massa tur vann med 3-0 istället. I och med gårdagens förlust så tog vi inte chansen att haka på om de allsvenska platserna. Det gör som alltid ont att vara bajare.

Jobbet ja. Jag kan ju börja med att säga att från och med igår så har jag bara ett jobb. Chef U förstod att jag inte tycker att det är värt det längre. Dels har jag min rygg att tänka på och sen är det inte schysst mot mina kollegor om jag är halvt invalid och inte kan bära. Och sen var det ersättningen. Ja det blir bra så här. Sen får vi se hur många lediga helger det blir innan jag skaffar mig något annat att göra.

Mitt riktiga jobb består mest av katalog- och sorteringsfunderingar. Det är inte helt lätt det här med att skicka ut kataloger. För det första ska man få ihop ett urval av cirka åttio tusen prospekts. Det är aldrig som så att man hamnar ungefär rätt från början utan det diffar alltid på minst tio tusen. Nästan alltid i alla fall. När man väl är klar med det så ska alla adresser formateras på rätt sätt innan det är dags att skriva ut dem på katalogerna. Sen kommer det intressanta. Sorteringen av katalogerna. Om man kan sortera på alla fem siffror i postnumret så ska man göra det. Om det inte fungerar så ska man gå på de tre första siffrorna. Och sen de två första. Sen ska det sorteras efter utdelningsställe. Det kommer bli spännande på måndag när det kommer 47 pall med kataloger.

Räknas speaker-grejen som ett jobb eller som hobby?

Två personer har tipsat om samma lägenhet. En stor tvåa på torget för fem tusen ett hundra. Det är mycket pengar men jag tänker ändå titta på den och överväga det hela. Är det en ap-cool lya så kan det vara värt.

Bryt ihop och kom igen. Nu ska det jobbas med webbshopen en liten stund.

Föregående

Snart dags att flytta tror jag

Who the fuck is god?

Nästa