Close but no cigar

| |

På den 18 dagen höll det på att gå t pipsvängen. Eller gick det åt pipsvängen? Jag tänker att det beror lite på hur man ser på det. Eller hus schysst man ska vara.

Mot sig själv.

På onsdag är jag på Eldabutiken i Munkedal och jobbar. För att inte ranta för länge om vad som hände eller hur det hände så säger jag det helt enkelt bara.

Jag åt 3-4 jordnötter.

Mitt problem (nåväl..) nu är om jag ska se mellan fingrarna på det här eller ska jag anse att min streak på 17 dagar är förstörd? Jag har ju lovat mig själv att jag ska se hur länge jag klarar utan att äta något godis. Alltså snask, chips, jordnötter och sånt där.

Svår fråga.

Vem lurar jag? Ja egentligen bara mig själv.

Utfallet blir så här. Eftersom jag sagt att jag ska ge det ett försök och att jag inte ska tvinga mig (det kommer ändå aldrig fungera i längden med tvång) så kommer jag låta det här passera och fortsätta räkna.

Så.

Idag har jag alltså gått 18 dagar utan att äta något onyttigt. En liten klapp på axeln är jag allt värd.

Notering. Kebab, pizza och sånt som man faktiskt kan räkna som föda gäller inte som onyttigt i den här tävligen.

Och frågan var ju…

Vem lurar jag egentligen?

Föregående

Den of thieves

Ny vecka. Ny månad. Nya tag?

Nästa