Clash of the festivals 2010

| | ,

Onsdag! Och vet ni vad. Jag glömde ju av att säga det igår. Eller skriva. Det blev en fjärde tisdag på rad som var bra. En helt okej dag på arbetsplatsen, ett nytt fik med god morotskaka och konstig must prövades, Frölunda visade härlig moral och vi vann några artifisiella hockeymatcher. En bra tisdag! Jo men visst.

Efter att ha varit lite småchockad över Sweden Rocks spontana bandsläpp hela tiden så satte jag mig faktiskt och plitade ner betyg på varje bokning. Nu får man ta det här med en nypa salt då jag inte är inlyssnad på precis allt. Men en liten fingervisning om vart det lutar blir det nog ändå. Jag har jämfört Sweden Rock och Graspop eftersom det är de två potentialla festivalerna nästa sommar. Över 7 i snitt på båda festivalerna så blir det både landskap och land på B. Hittils leder belgarna med 0,56 poäng i snitt per band. Nu kan det där komma att ändras allt eftersom jag lyssnar på ”nya” band och får revidera mitt betyg. Skalan går från 1 till 10 där en 6:a är godkänt.

Torsdag imorgon och det vet ju alla vad det betyder. Jag har faktistk redan hittat några kandidater till den här veckans nostalgitripp. Som vanligt så tänker jag inte avslöja något förän imorgon.

Topp tre för Sweden Rock än så länge är: WASP, Sabaton och Jorn. Två av dessa akter har jag förvisso bevittnat förut men jag vet ju också då att de levererar.

Topp tre hos belgarna: Jon Oliva’s Pain, Sabaton och Doro. Med Behemoth som bubblare. Här är det samma visa med sedda akter. Men som sagt. Man vet vad man får.

Ända tian än så länge hamnar utomlands. John Oliva’s Pain är en sjukt bra bokning.

Mer positiva grejer. Och nu fick jag faktiskt ta fram kalendern. Tomas har i detta nu varit snusfri i 1560 timmar (plus/minus några..). Eller nio veckor och två dagar. De första fyra veckorna var väl sådär kul men efter att värsta stormen lagt sig så har det faktiskt inte varit några problem. Jag är lite mallig.

Tre dagar kvar. Är det Taste Of Chaos det heter? Jag har ärligt inte fattat förän igår att spektaklet har ett namn.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ghfMLzhs1Vg]
Jon Oliva’s Pain – Edge Of Thorns

Föregående

08:06 NP Blind Guardian – Nightfall

Snart dags att byta skor..

Nästa