Breaking news! DJ Soundstream är tillbaka!

| | ,

DJ Soundstream @ Agassis

Näst sista dagen på jobbet innan semestern är avklarad. Och jag väljer faktiskt ordet avklarad. Häromdagen pratade jag med en av de anställda på lagret och jag delar faktiskt åsikten att det ska bli skönt att komma ifrån ett tag.

Så till det där mötet då. Vi var helt överens från första början så det blev ett relativt kort möte. Eller vad sägs om tjugo minuter. Kontentan av det hela är att Tomas ska damma av vaxet och börja lira hårdrock igen. När jag fick telefonsamtalet igår så behövdes det faktiskt inte många minuters överläggning med mig själv för att komma fram till vad jag ville. Ända sedan vi slog igen portarna till stans bästa hårdrock för tre år sedan har det saknats något. Nu säger jag inte att det kommer bli på samma sätt men jag kommer i alla fall lira tuff musik.

Det behövs i den här stan. Tro mig.

Men det tar inte slut där. Det ska bli hårdrockskvällar på riktigt och då snackar vi naturligtvis om live-band. Första kvällen är redan bokad men känslan var att de vill att jag tar ganska stort ansvar för vad som komma skall. Jag har faktiskt lite samma känslor som inför hösten 2008 när jag körde hårdrocksgruvan på GG. De positiva känslorna. Då korade Live Nation Uddevalla till höstens bästa hårdrocksstad på klubbsidan.

För tre år sedan fick jag en idé som grusades av en snubbe som är alldeles för glad i alkohol. Helt plötsligt känns det som att man kommer få chansen att förverkliga den igen. Och tro mig. Det är en ruskigt tuff grej. Håll i hatten säger jag bara.

Stans bästa hårdrock? På Agassis naturligtvis.

DJ Soundstream is back in business!

Arbetsdagar kvar till semester: 1

Hörde jag hårdrock a’la 70-talet från Göteborg?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GaehBH7DtR4]
Twisted Sister – You Can’t Stop Rock n Roll

Föregående

Kul överraskning efter jobbet

Vi ses om fyra veckor…

Nästa