20150710_145011000_iOS

Början på slutet… (eller?)

Ja så var den här semestern förbi. Som vilken familjemedlem som helst så har jag besökt en och annan djurpark, någon nöjespark och ett annat land. Badstränder har det blivit riktigt dåligt med dock. Tyvärr. Kan skylla på vädret om jag vill men väljer att ta på mig det ansvaret själv. Precis som alla andra hade jag naturligtvis önskat något mer hyfsat väderlek men det blir ju inte bättre av att gnälla om det.

Jag vill också välja att inte se detta som slutet på semestern utan början på något annat. Vad vet jag inte men jag har bestämt mig för att vara positiv. Den senaste tiden (läs minst halvåret) har innehållit alldeles för mycket negativ laddning för att det ska vara hälsosamt. Jag mår skit och så gör också folk i min omgivning. De kanske inte mår skit men de tycker definitivt att jag är en surgubbe av rang och så vill jag inte ha det. Det får vara slut med det nu. Ingen mår bra av att tänka dåliga saker.

Så. Semestern är inte slut. Eller jo det är den ju men nu börjar nästa resa. Den fantastiska hösten. Ja ni hör ju. Den här hösten kommer bli fantastiskt bra av två anledningar. Nummer ett är att jag ska vara föräldraledig och få spendera mer tid med min dotter. Göra sådana där grejer som pappa och dotter gör. Ni vet. Lekplatsen och sånt. Det kommer bli grymt.

Den andra grejen som kommer göra den här hösten grym är att jag tänker lägga lite energi på att sparka igång min enskilda firma. Det har gått upp för mig att jag måste hitta på något eget om jag ska få hålla på med det som jag tycker är roligt. Ingen annan kommer göra det åt mig.

Tror jag för mycket om mig själv? Ja så kanske det är men hur som helst så är det bara mig själv jag kan påverka. Som jag vill påverka.

Ytterligare värdelöst vetande.

Jag har snart fått ordning på ”mitt” rum nere i källaren. Det kallas ”mitt” rum för att det innehåller mest musik. Enbart musik just nu faktiskt om man ska vara ärlig. Snart kommer det även stå en soffa där samt ett skrivbord. Mest troligt kommer det fortfarande anses vara ”mitt” rum då jag kommer vara den som hänger där mest. Det jag vill ha sagt med detta är att det ska bli grymt trevligt att kunna gå ner i källaren, lägga en skiva på tallriken, lägga sig i soffan och bara vara.

Ni kan med andra ord räkna med en och annan amatörmässig recension under hösten. Både Maiden och Saxon släpper nya plattor och det är definitivt värt att skriva hem om.

Så vet ni.

Jag vill väl på något sätt säga förlåt till berörda parter som på ett eller annat sätt drabbats av min surhet den här våren. Det har inte varit meningen så…

Förlåt!

Glaset är alltid halvfullt!

Nu låter vi hösten 2015 komma!

Ed Kowalczuk – Heaven (live)

Similar Posts