|

Bilder från det heligaste

Godmorgon härliga lördag. Frukost med världens mysigaste är avklarad och nu är det bara passivt som gäller. Eventuellt ska jag följa med min mormor till morfar men med tanke på att hon opererade sin näsa igår får vi se hur pigg hon är. Annars finns det inte så många planer. En fika på stan med kompis T med dotter kanske vore något. Eller en fika med kompis T och C med tillhörande barn. Ja ni hör ju att det finns oändligt med möjligheter att fördriva den här dagen på. Indiana Jones lego på PS3:an är en annan möjlighet.

Jag lovade ju att slänga upp lite bilder från hemmet idag. När jag tittade på bilderna så insåg jag att det kommer faktiskt inte säga er så mycket. Men om jag får säga det själv så är översiktsbilder rätt tråkigt. Så. Håll till godo gott folk.

Häpp! Sådär! Färdigt! Rätt usel kvalitet på de flesta bilderna men så är man en glad amatör också.

Jag vet att jag nog lovade bilder från den farliga trappen och det hemska förrådet också. Men det får räcka med bilder för den här gången. Jag sparar hemskheterna till en annan dag. Vad sägs om imorgon?

Nu ska det snart promeneras till tåget med sambon som ska åka till jobbet. Sen får vi väl se. En fika känns som en bra inledning på dagen. Jag får helt enkelt skicka iväg några sms och se om det finns fler folk som är sugna på en kopp java.

Och kanske en glass.

Similar Posts