Besvikelse, bedrövelse och massa svordomar

| |

Det är väl helt enkelt inte mening att det ska gå vägen i år. Att vi skulle vinna sm-guld var rätt länge sedan man gav upp. Nu vet jag inte om jag vågar hoppas på slutspel längre. Jag tycker inte att vi går en dålig match idag. Lite småmissar här och där men i det stora hela en rätt okej bortamatch. MEN! Vi har inte råd med fler förluster nu.

Nu väntar två ångestfyllda matcher. Skellefteå hemma på torsdag och sen MoDo borta på lördag. Eller. Jag tar tillbaks det där. Mest troligt kommer alla matcher som återstår av den här säsongen bli ångestfyllda.

Jag är helt tom.

Och hoppsan. Besvikelsen är så stor så att jag höll på att glömma Wolves mot Liverpool. Andra halvlek får jag ju se i alla fall. Enligt statistiken har första varit en jämn tillställning. Maxi Rodriguex från start idag. Tänk om vi för en gång skull gjort ett riktigt bra nyförvärv. Rodriguez är en duktig spelare men vi har ju haft lite som tradition att förstöra bra spelare och talanger. Jag håller tummarna.

Kenta Johansson blev tydligen tillfrågad om han vill bli Sveriges nästa förbundskapten. Han passade frågan vidare till sin klubb Lugano som sa blankt nej. Då tackade också Kenta nej. Nu, två veckor senare, får han sparken. Tack för kaffet eller vad säger man om det?

Ja Kenta får mer än gärna ersätta Ulf Dahlén.

Ett spännande uppdrag väntar Tomas på jobbet imorgon. Chefen har bestämt sig för att vi inte ska köpa tjänster av Grenseguiden i fortsättning. Idag bubblade det upp ett erbjudande som åtminstonde Tomas tycker låter som en riktigt bra idé. Spännande var ordet.

Med risk för att behöva kräkas så hoppar jag upp i soffan och bevittnar andra halvlek.

Ägna en tanke åt mig är ni snälla.

Eller två.

Föregående

Metaltown fortsätter att övertyga

Vem sa att livet skulle vara enkelt?

Nästa