| |

Både plus och minus inleder den här helgen

Första matchen avklarad och det blev vinst mot Redbergslid med 24-22. Nu var det i och för sig ”bara” en träningsmatch i en träningsturnering men ändå. Det är gigantiska Redbergslid vi pratar om. Dessutom så såg spelet riktigt bra ut. RIK försökte kontra sönder Kropps i början men insåg snabbt att den taktiken inte skulle fungera. Kropps nyförvärv Eric Åberg och Anders Henriksson var riktigt grymma och visade att de kommer bli oerhört nyttiga och framförallt viktiga för laget i år.

Min insats då? Jag får nog ge mig själv godkänt. Som vanligt finns det massa att slipa på och jag är nöjd att jag har lite koll på vad det är. Sen är det ju faktiskt som så att det är träningsmatch för mig också så jag tänker nog inte peaka förrän september någongång.

Jag har även sagt upp min lägenhet idag. Ärligt talat så är jag lite mer än missnöjd med mina hyresvärdar. Tänk om de kunde kläckt från första början att de inte hade tänkt renovera min lägenhet. Om jag inte pröjsade 2.500:- mer i månaden vill säga. Men jag har bestämt mig för att inte vara irriterad. Det hjälper ju inte. Istället tänker jag hitta en riktigt bra lägenhet som jag tror att jag kommer trivas i. Jag var och tittade på en idag efter jobbet. Det är svårt att hitta en mer centralt men hyran är ju där efter också. 5.100 i månaden. Men egen tvättstuga och världens största terrass lockar lite. Som sagt så får det bli lite matte i helgen.

På söndag ska jag titta på ytterligare en lägenhet. Den är mindre än den jag har idag men planlösningen känns bättre. Hyran är densamma som jag har idag. Och dessutom är det ComHem i huset.

Om jag inte får någon utav dessa så får det bli att ringa runt på riktigt på måndag.

Ska försöka hinna med att tömma min lägenhet i helgen. Det kommer nog bli tufft med tanke på handbollsmatcher och övrigt jobb som jag samlat på mig. Allt måste ju vara klart på måndag när katalogerna ramlar in.

Mitt krav att riva hyreskontraket med omedelbar verkan känns inte orimligt någonstans faktiskt.

Ny match imorgon tjugo i ett.

Nu blir det rödtjut och hårdrock.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=up6bZ1lXLRU]
Mnemic – Ghost

Similar Posts