|

Avsked, minnen och helt ointressant

Idag kom så det väntade. Kenny Dalglish fick inte fortsätta som manager för Liverpool. King Kenny är sparkad! Jo han kommer alltid vara kungen. Dock så är det på helt andra saker än att coacha och träna ett lag. All heder och respekt till KK men jag sörjer faktiskt inte hans avsked som tränare för Liverpool. Jag hoppas däremot att han blir kvar i föreningen på ett eller annat sätt.

Men det kanske inte är så troligt.

Det är alltså den 16 maj idag. En händelse som har årsdag idag och som by far kommer betyda mer för mig än att vår gamle hjälte fick sparken just idag är den som inträffade för två år sedan. Jag vet att jag skrev det i fjol men jag väljer faktiskt att upprepa mig. Jag kommer ihåg det som om det vore igår när jag vaknade upp i soffan och gode vän C satt i fönstret och rökte. På frågan om vad som hänt… Ja ni kan väl det här nu. Annars finns det en länk till mitt inlägg för två år sedan precis här under.

https://julmust.de/2010/05/r-i-p-ronnie-james-dio/

Morgondagens röda ledighet kommer förläggas till Bovallstrand. Både jag och bästaste H:et är rörande överrens om att det var alldeles för längesedan vi var där. Och den snara framtidens förändringar kanske gör att det dröjer ett tag tills nästa gång.

Pep Guardiola, Svennis eller han i Wigan? Helst ingen av dem om ni frågar mig. Det är ju så grymt svårt att veta innan om det kommer bli bra eller dåligt. Om jag var tvungen att välja en så hade det blivit han som fick sparken från Chelsea tidigare under den här säsongen. Just det. André Villas Boas. Men det är just nu och kan definitivt ändras.

Kanske redan imorgon.

Att det är Megan Fox’s födelsedag idag är väl inget vi behöver lägga särskilt stor vikt vid.

Once a king, always a king!

Det gäller Kenny men framförallt Ronnie James.

You’ll never walk alone!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HdmwXsIjuPM]
Ronnie James Dio – All The Fools Sailed Away

Similar Posts