Även vilodagen tar slut

Dags att sammanfatta den här helgen då. Och ja som vanligt så har det faktiskt varit en väldigt bra helg. Söndagsångest? Nej inte någonstans. Jag vill verkligen ha ny vecka nu. Den som varit går inte till världshistorien som den roligaste. Och hur illa jag än tycker den varit så har jag haft sämre.

Dagen före igår har vi redan avhandlat, om än kort, så den struntar vi i nu. Gårdagen blev helt fantastisk. Det var ruskigt skönt att komma hem till Bovall. Ta en lång promenad med vovven och grilla lite i skogen. Det blev tyvärr ingen korv med bröd för Tomas då det kom en fotbollsmatch ivägen. Men bara att få andas luften ute vid kusten i några timmar gjorde gott. Efter veckan som gått fanns det många tankar som behövde sorteras. Jag tror jag lyckades ganska bra.

En av tankarna handlade om tillit. Om att kunna lite på folk. Det låter kanske lite drastiskt men efter diverse incidenter så har jag lite svårt för det där med att lite på folk. Inte i allmänhet utan mer när det kommer till att släppa någon in på livet. Att behöva lite på någon så mycket att man kan bli väldigt bränd om det skulle gå fel. Nu lär jag väl inte vara helt ensam med det här problemet men det hjälper faktiskt inte så mycket att veta att man delar det. Inte mig i alla fall. Men som sagt. En del av det funderades det på ganska mycket under 24 timmar på kusten. Lösningen? Det jag kom fram till var nog ”Fuck it. Let’s go bowling.”

Sporthelgen då? Jo den har varit oerhört bra. Vinst för Liverpool i derbyt mot Everton. Vinst för Frölunda i derbyt (nåväl…) mot Färjestad. Och en mer än okej lottning i em-kvalet för fotbollslandslaget. Jag är nöjd. Nu väntar dock två ”halvviktiga” matcher till veckan. Imorgon är det Frölunda-Luleå och på onsdag möter vi Arsenal i ligan. Två segrar där och bara det kan göra nästa vecka.

Vi är ju naturligtvis Liverpool för er som missat det.

Idag blev det frukost på Timmermansgatan ackompanjerat av fåret Shaun. Har ni inte sett det helt fantastiska barnprogrammet så är dagens tips ett besök på SVT Play. Sen blev det några timmar i soffan hos C innan vi promenerade in till byn och handlade mat. Pasta med kassler och ädelost fick oss att bli festivalnostalgiska. Chelsea mot Arsenal gav inget större intryck utan var mer ett rätt så bra tidsfördriv. Kvällen får nog avslutas med ett eller ett par avsnitt av Numbers.

Nästa vecka ja. Kan bli en intressant sådan. Det känns som att det inte går att springa runt den där gröten så mycket längre nu. Antingen tar jag och äter upp den eller så får jag hitta på något annat med den. För, precis som med mat, kan man nog inte vänta för länge.

Men gröt är väl mat? Jäpp. Nu snackar vi metaforer.

Det snackas rätt mycket melodifestival just nu. Jag kan inte bry mig så mycket mindre men tillslut så snappar man ju upp en del saker. Dels så var Pain Of Salvation med i den första deltävlingen här i Sverige igår. Fick se det på youtube idag och det var en rätt hygglig låt som var rätt tufft framförd. Men i melodifestivalen? Tveksamt. Det andra man lyckats få hör är vad som framförts i Norge. Lordi, Poodles och HEAT i all ära. Men norska Keep Of Kalessin gör det ju på riktigt. Först hörde jag att de vunnit hela skiten men nu verkar det bara vara ett elakt ryckte. Hur som helst. Det är alltid bra att röra om lite i grytan och det gör dessa gutter. Med besked.

På vägen hem idag så insåg jag att det är nog inte så dumt det här med att åka buss. Man får ha en stund för sig själv. På med lurarna och fram med anteckningsblocket så går det bra. Det är inte så farligt att åka kollektivt.

Har precis installerat nytt ROM på min telefon. Jag gillar min HTC och skulle inte byta den mot alla iPhones i hela världen.

Tisdag? Ja tänka sig. Jag ser redan fram med skräckblandad förtjustning mot den där dagen.

Ny vecka. Nya tag. Nytt humör på Tomas.

Bitte!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ylQdpv8Ua1M]
Keep Of Kalessin – Ascendant

Similar Posts