Även en blind höna…

| | ,

Lästid: 2 minuter

En gång är ingen gång. Två gånger är en vana. Kan stämma i vissa fall men definitivt inte i detta. Att jag får för mig att skriva något här två dagar i rad behöver inte vara mer än en snedträff. Eller lyckoträff.

Att tisdagen normalt sett är den sämsta dagen på veckan behöver jag inte förklara för er. Det vet ni redan. Nu ska jag inte säga att jag haft en dålig dag men bara känslan i kroppen på tisdagar är inte helt förnöjsam. Det är någon form av gnagande i kroppen. Att vi sedan har sjukt mycket att göra på jobbet och fick lite till kanske inte gör det hela lättare.

Det är väl å andra sidan ett lyxproblem att ha mycket att göra. Jag gnäller inte utan konstaterar bara att jag som lageransvarig har en del att jobba på. Snart lugnar det ner sig en aning och då ska det filas så att jobbet flyter på bättre.

Skatteåterbäringen in på kontot idag. Jo man tackar. Ett års daglig bilkörning till Göteborg gjorde att deklarationen i år blev aningen mer kul än den brukar vara.

Sverige slog tydligen Makedonien i en träningslandskamp igår. Jag skriver tydligen för jag tittade inte mer än de sista tjugo minuterna och en träningslandskamp mot Makedonien är inte mer intressant än kinesisk 1800-tals arkitektur. Av det jag såg får inte fler än Zlatan och Alexander Kacaniklic godkänt. Johan Elmander sprang, sprang och sprang lite till. När ska det inte räcka för en plats i det svenska landslaget? Ola Toivonen kom in i slutet och brände några lägen. Som vanligt.

Agget mot Roy Hodgson blir inte mindre för varje gång Kacaniklic gör bra ifrån sig i landslaget.

Till sist. Först trodde jag det var ett skämt när Liverpools matchtröjor för 90 minuter på bortaplan presenterades för någon månad sedan. Eller läckte ut kanske man ska säga. Men ack vad jag bedrog mig. Vi har haft ett gäng tröjor genom åren som inte varit speciellt vackra men den här tar nog priset.

Jag tänker inte lägga upp en bild men ni kan följa länken nedan om ni är sugna att se en av århundradets fulaste fotbollströja. Eller kan ni komma på någon som är mer anskrämlig?

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/revealed-lfc-s-2013-14-away-kit

Föregående

En dag i taget

Årets mest förvirrade dag

Nästa