Att vila eller inte vila?

| | ,

Lästid: 1 minut

Godmorgon världen! Söndag idag då. Känns bra.

Gårdagen blev lite som vanligt. Fotboll på dagen och sen lira plattor på kvällen. Det förstnämnda har vi redan avhandlat så då kan jag berätta hur aftonen blev. Man kan väl sammanfatta den med ett ord tycker jag. Skrot. Och det är verkligen skittråkigt att spela när det är dåligt med folk. Och som vanligt togs beslutet att stänga klockan tolv. Jag blir inte klok.

Idag fyller mams år. Jag ska med andra ord försöka ta mig ut till kustens pärla Bovallstrand på något sätt. Buss är faktiskt inte ett alternativ idag. Den snabbaste resan är på en timme och tretton minuter. Fast då får jag åka klockan sju och det är väl ändå lite sent. Ska jag åka nu på dagen snackar vi en timme och 48 minuter. Hej Västtrafik. Verkligen. Och sen ska jag hem också. Nej det får bli att försöka låna en bil. Någon?

Först får det nog bli frukost. Vad sägs om smörgås med salami och gurka samt en stor mugg o’boy? Låter som en plan.

Föregående

A walk in the park?

Sexton timmar kvar sen tar vi jullov

Nästa