Är det svårt att lära en gammal hund att sitta?

| |

Man ska ju lära sig något nytt varje dag säger de. Igår lärde jag mig två nya saker.  Om mig själv.

För det första så är jag tydligen en rätt dålig människokännare. Eller så är människotolkare kanske ett bättre ord. Innan igår så var jag faktiskt helt övertygad om att jag var rätt bra på att hitta de där små tecknen. Att läsa av vad som egentligen menades när det sades något annat. Men. Tydligen inte. Nu blev det aldrig sådär pinsamt jobbigt. Utan mer bara jobbigt.

Min andra lärdom var att jag nog är en falsk jävel. Om man ska ta till de hårda orden. Nu menar jag i och för sig inte falsk som i att ljuga och fara med osanningar. Visst kan man böja och tänja på sanningen ibland. Men att förvränga den och hitta på massa saker som inte stämmer. Nej det tror jag inte. Falsk i det här fallet innebär att jag är nog rätt svår att lära känna på riktigt. Jag är nog en av de där berömda musslorna. Jag pratar nog en del men hur mycket innehåll är det? Det slog mig att jag skulle till exempel inte få för mig att prata om det som hände igår. Och om jag ska rätt mig själv igen så kommer jag absolut prata om det som hände. Men inte om hur jag egentligen känner inför det som hände igår.

Eftersom jag blev arg på riktigt på jobbet igår så blev det en ganska ordinär tisdag till slut.

Om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag att det är lite jobbigt.

Bitter? Nej inte jag.

Idag är en ny dag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kcB6SgkG4AE]
Metallica – The Day That Never Comes

Föregående

Är det tisdagen med stort T det här?

Får man lyssna extra högt när man ska ta igen en vecka?

Nästa