| | |

Är det en vändning på gång??

Efter regn kommer solsken heter det ju. Rent sportsligt så börjar faktiskt solen att titta fram bakom de svarta molnen. Frölunda har två raka segrar och hör på det här. Liverpool har fyra matcher på rad där vi gjort fler mål än motståndarna. Tre i ligan och en i Europa League. Igår slog vi Chelsea med 2-0. Eller ska man säga att Fernando Torres besegrade Chelsea? Hur som helst så känns det som att spanjoren är på god väg tillbaks till den nivå han ska vara på. Och då kommer vi bli ännu bättre. Det som oroar för oss liverpoolfans är att Fernando Torres och Steven Gerrard varit inblandad i samtliga mål vi gjort i år. Det måste vara unikt?

Bajen slutade åtta i Superettan. En grymt stor missräkning. Vi slutade åtta poäng bakom kvalplats och hela tretton poäng från en direktplats. Underpresterat var ordet. Linus Hallenius vann skytteligan men vad hjälpte det. Nästa år får vi dessutom klara oss utan honom.

Ett litet ljus i mörkret är att jag vann årets tabell-vad. Hammarby skrapade ihop tre poäng mer än IFK Göteborg vilket gjorde att jag vann 60 spänn. Fast å andra sidan så förlorade jag väl en 400 kronor förra säsongen.

Det var väl det.

Lägenheten börjar så sakteliga bli ett hem. Det kommer bli riktigt skönt bara jag få greja till det lite mer.

Och så morfar. Min mamma har varit hos honom och mormor har ringt. Jag vill inte göra något utav det. Jag är fortfarande rädd att han ska komma ihåg och vara arg. Eller inte förstå tillräckligt. Jag är dessutom rädd för hur jag ska reagera. Igår när jag pratade med mamma så sa hon att det är bestämt att jag ska hämta honom den dagen han ska komma hem. Det tycker jag känns bra.

Jobbet? Vi lämnar det här för ett litet tag tror jag.

Ikväll ska däremot Tomas plocka fram sin bästa taktkänsla och lira lite musik igen. McDonalds har personalfest och då behövs det givetvis någon som står för underhållningen. Jag har svårt att tro att det kan bli lika intressant som förra året.

Veckans låt har nästan blivit årets låt.

Fast det är klart. Det finns några stycken att välja på.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=I8ncW0eiKnk]
The Answer – Comfort Zone

Similar Posts